B&B Beekdal 1

Gastverblijf Beekdal 1

Gastverblijf Beekdal 1 is een luxe verblijf voor twee personen en van alle comfort voorzien zoals vloerverwarming, pelletkachel en gratis snelle WiFi. Een ruime zitkamer voorzien van een airco met veel privacy met een prachtig uitzicht over de weilanden en boswallen. De zitkamer is voorzien van een pantry. Het gastenverblijf heeft een aparte slaapkamer voorzien van een comfortabel bed en airconditioning. Ook is het gastenverblijf voorzien van een  privébadkamer.  U kunt Beekdal 1 bereiken via een afsluitbare eigen ingang. Het gastenverblijf heeft een privéterras, BBQ, twee stoelen, bistroset en picknicktafel.

Elke ochtend serveren wij een lekker ontbijt op de door u aangegeven tijd. Heeft u allergieën en/of dieetwensen? Laat het ons weten zodat wij het ontbijt daarop aanpassen.

Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en ook is er een 11kWh lader voor uw elektrische auto beschikbaar. Ook is er een bewaakte fietsenstalling met twee oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Toeristische informatie over de omgeving, fiets- en wandelroutes zijn beschikbaar in de B&B en bovendien een overzicht van restaurants in de buurt.

Ontspanning kijken en lezen:
Netflix liefhebbers: Aanwezig en gratis.
Lees de laatste populaire tijdschriften op uw tablet (Apple/Android): Aanwezig en gratis.

Populairste faciliteiten

Details

  • Volwassenen: 1
  • Faciliteiten:
    • Kamerfaciliteiten

Prijzen beginnen bij: 240 per 2 nachten

Boeken